Termékeink

A Hadewe termékek lefedik a lábápolási ágazathoz szükséges gépek teljes spektrumát, a kozmetikai lábápolástól egészen a professzionális szintű orvosi podiátriáig.
A „német gyártmány“ nem csak puszta szlogen a Hadewe vállalatnál. Még a legapróbb alkatrészek tervezése és gyártása is a hannoveri gyártóegységben történik. A cég filozófiája szerint kiváló minőségű termékek kerülnek forgalomba ésszerű áron, valamint gyors, hatékony és rugalmas megoldások születnek a piaci igények maximális kielégítése érdekében.

Minőség és tanúsítvány

A Termékek minőségstruktúrája megfelel a legmagasabb és legújabb minőségi előírásoknak. Ez az oka annak, hogy a mikromotoros berendezések és ellenőrzőegységek gyártását már 1998 óta olyan minőségbiztosítási rendszer támogatja, amely megfelel a DIN EN ISO 13485 szabványnak, és a 93/42/EGK irányelv II. Mellékletében foglalt előírásoknak. Ennek eredményeként az orvostechnikai eszközök EU A2 osztályba tartoznak, és a legmagasabb szintű minőségi előírásoknak is megfelelnek.
Hasonlítsa össze a Hadewe orvostechnikai eszközöket a versenytársak által kínált termékekkel, és meg fog lepődni, amikor azt tapasztalja, hogy közülük milyen kevés képes A2 osztályba tartozó eszközöket előállítani (és ha vannak is ilyen termékek, hasonlítsa össze azok árát, az általunk kínált termékek árával).

Termékeink - Az Önök szolgálatában

Egy professzionális podiáter számára rendkívül fontos, hogy megbízható csiszolókkal és eszközökkel tudjon dolgozni, hiszen azok teszik lehetővé, hogy ügyfelei számára a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást tudja nyújtani. A Hadewe ezt a célt úgy támogatja, hogy egyszerűen használható eszközöket gyárt a legújabb technológiáknak megfelelően, és mindezt a legmagasabb minőségi színvonalon nyújtja.
Cégünk szívesen áll az Önök rendelkezésére, és segít az Önök céljainak leginkább megfelelő Hadewe eszközt megtalálni.