Rólunk

A Hadewe egy hosszú ideje fennálló családi vállalkozás, ahol a döntéseket szívvel-lélekkel és saját tapasztalataik alapján hozzák meg. A Hadewe vállalatnál a hagyomány tisztelete és az innovatív megoldások alkalmazása kéz a kézben járnak egymással annak érdekében, hogy üzleti partnereik számára immár 40 éve, és remélhetőleg még hosszú ideig a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújthassák.

A Hadewe GmbH vállalatot Herbert Menzel hozta létre a németországi Hannoverben 1967-ben. Ipari mart és esztergált alkatrészeket gyártó vállalatként indult a cég, és az ezen a területen szerzett tapasztalataikat arra használták fel, hogy a 80-as évek elején egy, a fogászati ágazatra specializálódott portfóliót dolgozzanak ki. Ennek kiegészítéseként a podiátriai szektor legnagyobb alkatrészgyártójává váltak. A 90-es évek során tevékenységüket továbbfejlesztve a Németországban megalapozott márkanév ismertté vált először Európában, majd szerte az egész világon.

2005 óta a vállalatot Chris és Stephan Menzel irányítja, és ez idő alatt a podiátria és a szépségápolás területén piacvezető márkává vált a Hadewe a világ minden táján.

A Hadewe termékek magyarországi forgalmazását az Elite Cosmetix Kft. végzi.